Időjárás

2022.10.13. 07:33

Rengeteg napsütést tartogat még az idei vénasszonyok nyara a hétre

Nógrád megyében és országszerte egyaránt kellemes őszi időnk lesz.

Nool

Érdemes lesz a következő napokban is sok időt tölteni a természetben

Forrás: Pixabay

– Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk a reggeli párásság megszűnése után, de a nyugati tájakon rétegfelhők is lehetnek. Nem várható eső. A délkeleti szél csak néhol élénkülhet meg. 17 és 22 fok közötti kellemes őszi időnk lesz – írja mai előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

További jó hír, hogy számottevő fronthatás sem terheli ma a szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre tehát nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. 

A folytatásban némi felhősödésre kell számítani: pénteken változóan felhős idő várható, északnyugat felől elszórtan fordul elő zápor. A délkeleti szél megélénkül, a hőmérsékletben viszont nem lesz változás: marad a 19 fok körüli maximum. Szombaton nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de kisebb eső, vagy zápor csak elvétve fordul elő. A délies szél több helyen megélénkül, a hőmérők 20-21 fok körüli értékeket mutathatnak. Vasárnap reggelre a Dunántúlon ködfoltok képződnek, majd ezek feloszlása után sok napsütés valószínű. Az élénk délkeleti szél melegebb levegőt hoz: délután már 19-24 fok is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!