Időjárás

2022.10.24. 07:21

Nógrád megye túlnyomó részén folytatódik a szűrt napsütéses, nyugodt őszi idő

Ma délelőtt elszórtan még fordulhat elő eső, zápor, majd délután északnyugat felől egyre többfelé kisüt a nap.

Nool

Napközben tartósabban megmaradhat a napsütés

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma az ország északi felén ködös, majd rétegfelhős időre számíthatunk. Délen, délnyugaton ezzel szemben fátyolfelhők szűrte napsütés várható. A hőmérséklet is ennek a kettősségnek megfelelően alakul: északon csak 15-20, délen 21-26 fok várható. Délkeleten lehet nyárias idő. A délnyugati szél északnyugatira fordul és megélénkül. 

Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni.

Kedden a nap első felében borongós, párás, foltokban ködös idő lesz, reggelig szórványosan alakul ki eső, zápor. Déltől északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap. Élénk marad a nyugati, északnyugati szél. 16-21 fok valószínű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!