Időjárás

2022.10.31. 08:10

Megyeszerte tovább harcol egymással a köd és napsütés

Ma nagyobb eséllyel az ország északkeleti felére ragadhat be egész nap a hidegpárna, napközben folytatódik a felemás időjárás.

Nool

A mai napon könnyen előkerülhet az esernyő is

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma reggel erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Napsütésre délnyugaton és a hegyekben van esély. Hajnalban ködszitálás, szitálás valószínű. 12 és 17 fok között változik a hőmérséklet.

Folytatódik a frontmentes, nyugodt, őszi időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. A hajnali gyenge fagy, illetve párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. Az érintett végtagok ébredés utáni alapos átmozgatása sokat javíthat a tüneteken.

Mindenszentek napján reggel még országszerte várható köd, illetve ködfelhőzet; de napközben délen és nyugaton kisüthet a nap, míg a tartós ködfelhőzet északkeletre szorulhat vissza. 14 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!