rossz idő

2021.04.02. 11:20

Visszatér a fagy, hózáporok is lehetnek húsvétkor Nógrádban

Hűvös reggelekkel, záporokkal, erős, viharos széllel telik a húsvét. Az előrejelzés szerint a legjobb idő hétfőn lesz.

Nool

Forrás: Shutterstock

A pénteki hidegfront jócskán lehűti a levegőt, szombat reggel már többfelé fagypont közeli minimum-hőmérsékleteket mérhetünk – tájékoztat az Időkép.

Mint írják: délen esős, felhősebb időre van kilátás, észak felől pedig a délután folyamán záporok érkezhetnek. Kevés zivatar is előfordulhat a középső országrészben. Az Északi-középhegység területén akár hózáporok is lehetnek.

Fotó: Időkép.hu

Vasárnap kezdetben többfelé eső, záporok, kora délután délkeleten akár zivatarok kialakulására számíthatunk, a délután második felében tisztul ki jobban az idő. A reggel ezen a napon is hidegnek ígérkezik, és az esti órákban is gyorsan hűl majd a levegő.

30 napos előrejelzés
Fotó: Időkép.hu

Hétfőn csapadékmentes, napos időre van kilátás. Egyben ez az idei húsvét leghidegebb és legmelegebb hőmérsékleteit felvonultató nap is. Hajnalban nagy területen várható fagy. A szél mindhárom nap élénk, erős, szombaton nyugaton viharos lesz. Hétvégén 8-14, húsvét hétfőn 10-18 fokos maximumok várhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!