Ingatlanbazár

2024.04.07. 06:55

Ház 4,9 millióért! Nem hiszi? Nézze meg!

Szilaspogony nem messze van Salgótarjántól, a ház pedig az erdő szomszédságában helyezkedik el. A legfontosabb: nem kell rá költenie ahhoz, hogy beköltözzön.

Nool.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Két szobás a ház, ami egy közel 1500 négyzetméteres telken fekszik. Ha hétvégi ingatlanra vágyik, vagy csak nyugalomra, ne várjon sokáig, mert ez az ajánlat nem sokáig lesz meg, hamar lecsapnak rá. Nézze meg a képeket, és Ön is belátja, igazat szóltunk.

Forrás: Ingatlanbazár

Nógrád megye, Szilaspogony, Dankó utcában eladó egy 55 négyzetméteres, 1960-ban, vályogból és tégla blokkból épült családi ház, 1487 négyzetméteres telken. Az ingatlan helyiségei: előszoba, 2 szoba, konyha, pince. A ház melegét kályha és gáz-konvektorok biztosítják, nyílászáróit részben kicserélték műanyagra, amelyek redőnnyel felszereltek. 10 éve új tetőszerkezetet kapott. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az udvaron melléképület található. A kert öntözését ásott kút biztosítja. Elhelyezkedését tekintve a település utolsó utcájában található, közvetlenül az erdő mellett, ahol gyönyörű kilátás nyílik a természetre. Ajánlom azoknak, akik életvitelszerűen élnének itt, de nyaralónak is szuper választás lehet. Azonnal költözhető állapotban van.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!