Sajtófórum

2024.03.19. 15:53

Országszerte megújult stratégiával folytatja munkáját a VOSZ

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megújult stratégiával és arculattal folytatja minden megyében a munkáját 2024-ben. A VOSZ nógrádi szervezete kedden délelőtt tartott sajtófórumot a Salgó Hotelben, ahol bemutatták a szövetség céljait és terveit.

Sipos Nina Vivien

Eppel János, a VOSZ elnöke a jó kommunikáció fontosságát hangsúlyozta

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A fórumon dr. Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket. Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke a sajtófórumon elmondta beszédében, hogy folyamatosan azon dolgozik a szövetség, hogy az érdekképviselet és érdekvédelem, a Széchenyi Kártya Program termékeinek forgalmazása, a Prima Prissima-díjak átadása és az eddig elért jelentős eredmények mellett a vállalkozásfejlesztés területén is aktív szerepvállalással segítse a vállalkozói közösséget. 

Czékmánné Kelecsény Ágnes nógrádi elnök a szövetség céljairól is beszélt
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool

Rendszerezett és naprakész információkat szolgáltatnak

Eppel János, a VOSZ elnöke előadásában nyomatékosan kihangsúlyozta: a stratégiájukat úgy tudják a legjobban megvalósítani, hogy a vármegyében a munkájuk során törekszenek arra, hogy érthető, jól hozzáférhető, rendszerezett és naprakész információkkal segítsék a vállalkozások előrébb jutását. Rendkívül fontosnak tartják a közvetlen, őszinte, kétirányú kommunikációt, a bizalmat, az innováció és környezettudatosság értékeit, a helyi értékek megőrzését és újak megteremtését, belevonva a fiatalokat is tevékenységükbe. 

A VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének legfőbb célja, hogy a helyi vállalkozások jobban megismerjék és elismerjék egymás tevékenységét, ennek érdekében pedig a rendezvénynek otthont adó Salgó Hotelben idén a nógrádi szállásadóknak, illetve a vendéglátásban érdekelt vállalkozásoknak azáltal szeretnének kedvezni, hogy bemutatkozási és promóciós lehetőségek adnak. 

Fejlesztési tervekről beszélt

Az eseményen Oláh Krisztián, a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének munkáját segítő tanácsadó tartott a következőkben tájékoztatót a vállalkozásfejlesztési irodai fejlesztés helyzetéről és a 2024-es feladatokról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!