Terjeszkedés

2023.09.18. 14:10

Cáfolják az álhíreket, nem tett le a KiK a salgótarjáni üzletnyitásról

Néhány napja kezdett terjedni a hír a Facebookon, miszerint mégsem nyit üzletet a KiK Salgótarjánban. Utánajártunk, hogy mi igaz ebből.

Nagy Orsolya

A Salgó Center épülete. Az új üzletet itt alakítják ki

Forrás: Google Street View

Július közepén írtunk arról, hogy üzletnyitásra készül a KiK Salgótarjánban. A Salgó Centerben a nyáron meg is kezdődött a munka, melyet − mint megtudtuk − hosszú előkészítés, számos tárgyalás előzött meg, és a szükséges engedélyekre is sokat kellett várni. A német tulajdonú, főként divat-, háztartási és dekorációs termékeket kínáló áruházlánc nógrádi terjeszkedéséről a napokban pletykák keltek szárnyra a közösségi médiában: salgótarjáni Facebook-csoportokban kezdett terjedni a hír, miszerint leállt a beruházás, mégsem nyit áruházat a cég a megyeszékhelyen.

A témával kapcsolatban megkerestük a Salgó Center képviselőjét, aki érdeklődésünkre elmondta, hogy ők maguk is hallottak erről a pletykáról, de a hír nem igaz. Mint fogalmazott, valóban lesz Kik a Salgó Center épületében, a nyitás pontos dátuma azonban még nincs meg. A szakemberek folyamatosan dolgoznak az üzlettér kialakításán. A pletykát azóta a Facebook-oldalán is cáfolta a salgótarjáni üzletház.

Korábban portálunknak a KiK értékesítési osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy a salgótarjáni üzletük nyitásáról egyelőre még ők sem tudnak pontos információkkal szolgálni, csak az a biztos, hogy lesz ott üzletnyitás még ebben az évben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!