Ellenőrzés

2023.02.19. 18:42

Nógrádi kifőzdékben és falatozókban vizsgálódnak jövő héten a NAV-osok

Február 20. és 24. között szerte a megyében terveznek ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai.

Nool

Kifőzdék és falatozók lesznek jövő héten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának célkeresztjében. Az ellenőrök az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják majd – derült ki közleményükből. Hozzátették, hogy az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik majd a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a megfelelő áfakulcs használatát is.

A revizorok hétfőn a Balassagyarmati, kedden a Pásztói, szerdán pedig a Rétsági járás területén terveznek helyszíni ellenőrzéseket, csütörtökön a Bátonyterenyei, míg pénteken a Salgótarjáni járás szerepel a tervükben. Természetesen a tervezett időpontokon felül az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb területein is végezhetnek vizsgálatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!