Gazdaság

2022.10.31. 12:29

Átadták az új üzemcsarnokot, Pásztó gazdasági fejlődését szolgálja

Befejeződött a déli iparterületen egy 480 négyzetméteres ipari csarnok kialakítása, amit a napokban adták át

G. E.

Pásztón átadták a 140 milliós beruházás eredményeként megépített, új üzemcsarnokot

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Farkas Attila, a város polgármestere közösségi oldalán kifejtette: annak ellenére, hogy jelenleg a gazdasági körülmények nem a legoptimálisabbak, őszintén reméli, ettől függetlenül hamarosan megtelik élettel a létesítmény.

– A napokban adtunk át egy 480 négyzetméternyi hasznos alapterületű üzemcsarnokot a pásztói déli iparterületen. A beruházás támogatási összege meghaladta a 140 millió forintot – fogalmazott a közösségi oldalon megosztott videóban Becsó Zsolt országgyűlési képviselő. Mint mondta, ez egy olyan fejlesztés a város életében, ami hozzájárul Pásztó gazdasági fejlődéséhez. A honatya kitért arra is: a létesítmény bérbevételével kapcsolatban már jelentős érdeklődés volt az önkormányzat irányába. 

– Bízok abban, hogy az a folyamat, ami a zöldmezős iparterület kialakításával, valamint az üzemcsarnok megépítésével elindult, a jövőben is folytatódni fog.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!