vezető

2021.11.05. 19:53

Nagy örömmel dolgozik a szécsényi malomban a gazdasági szakember

Verebes József, a malom ügyvezető igazgatója azt mondja, ami a társaságban adódó adminisztrációs feladatokat illeti, Lászlók Jánosné, a cég gazdasági vezetője szinte a jobbkeze.

Sz. F.

Lászlók Jánosné, a szécsényi malom gazdasági vezetője

Forrás: NMH

Fotó: Sz.F.

Lászlók Jánosné már két évtizede dolgozik itt, és széles körű feladatokat lát el. Tartja a kapcsolatot a beszállítókkal, megrendelőkkel, ha szükséges, intézi az anyagbeszerzést, figyelemmel kíséri a munkafolyamatokat, mindemellett az adminisztrációs munka jelentős része is rá hárul. Jó kapcsolatot alakított ki az üzem dolgozóival, Buga László technológiai vezetővel mindennap megbeszélik az adódó feladatokat. Munkájáról rendszeresen tájékoztatja Verebes Józsefet.

Ahogy mondta, örömmel végzi ezt a sokrétű tevékenységet. Reggel hét óra előtt már benn van, s ha munkája az estébe is nyúlik, addig nem megy haza, míg a feladatát el nem látta. Ahogy fogalmazott, sohasem a kifogásokat, hanem a megoldást kell keresni. Hozzátette, rendkívül fontosak a megfelelő szakmai ismeretek, a felkészültség.

Lászlók Jánosné, a szécsényi malom gazdasági vezetője
Fotó: Sz.F. / NMH

Első munkahelye, a termelőszövetkezet megszűnése után egy üzemben vállalt munkát, majd harmadik gyermekével otthon maradt gyesen. Ezután a malomban helyezkedett el, s most, húsz év után sem bánta meg egykori döntését. Jól érzi itt magát, elismerik, megbecsülik a munkáját. A biztonsági őrként dolgozó férjével a nagycsalád hívei. Három gyermekük van, de már mindegyik a saját lábán áll, kenyérkereső. Lászlók Jánosné és a férje már várják, hogy mielőbb nagyszülők lehessenek.

Címkék#malom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!