Tündérszépek

2024.04.13. 18:55

Hétfőn folytatódik a fotózás: újabb nógrádi szépségek szállnak versenybe

2024-ben immár ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Nógrád vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A megmérettetés a regionális fordulóval vette kezdetét.

Nool.hu

Dobrocsi Sára korábban már részt vett a megmérettetésen. Ne habozz, jelentkezz te is!

Forrás: Archív fotó: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Az első jelentkezők fotózása már lezajlott, ami nagyszerűen sikerült. A fotózás során végig remek volt a hangulat, és jobbnál jobb képek készültek. Akik a közelmúltban jelentkeztek, számukra hétfőn lesz a nagy nap, össze is szedtünk néhány jó tanácsot a Veol.hu fotósától, Fülöp Ildikótól.

– Mindenképpen kényelmes ruhában jöjjenek a versenyzők, lehetőleg ne a fotózáson avassák fel az új öltözéket. Három szettben készülnek fotók: alkalmi, sportos és fürdőruhás stílusban. Fontos, hogy a smink szempontjából ne essünk túlzásba! Olyan ruhában jöjjenek, ami nem hagy nyomot a bőrön, mert a bikinis fotózásnál nem kelt túl esztétikus látványt például egy zokni nyoma – sorolta javaslatait a fotós.

Nógrád vármegye szépségei Heves, illetve Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult.

Ha kedvet kaptál a versenyhez akkor itt tudsz jelentkezni!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!