Nool.hu podcast

2024.02.01. 17:28

Tested-lelked méregtelenítheted a nógrádi természetgyógyász tanácsaival (podcast)

A méregtelenítésről és annak különböző módszereiről, valamint az ember szervezetére gyakorolt hatásáról beszélt portálunknak Kovács Hetti salgótarjáni egészségmentor és természetgyógyász.

Nagy Orsolya

Kovács Hetti (balra) salgótarjáni egészségmentor és természetgyógyásszal beszélgettünk

Forrás: Nool

A szakember kifejtette, hogy azért van szükség a mai világban méregtelenítésre, mert rengeteg méreganyaggal találkozunk a mindennapok során, amelyek felhalmozódnak a szervezetben és különböző tüneteket okoznak. Méreganyag van egyebek mellett az ultra feldolgozott élelmiszerekben, a mosószerekben, de a dezodorokban és még a tisztálkodási szerekben is. Sőt olykor a levegő is ártalmas lehet az emberre, ha annak minősége nem megfelelő.

Kovács Hetti arra is kitért, hogy az egyik legjobb módszer, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól, az a léböjt, de nem mindegy, hogy azt hogyan végezzük. Emellett azt is megtudhattuk, hogyan kerekedjünk felül az éhségen, és mennyivel jobban érezhetjük magunkat egy-egy méregtelenítést követően.

A természetgyógyász továbbá kifejtette azt is, hogy nem csak a testünket kell méregteleníteni, de olykor a lelkünket, amelyre számos módszer létezik már. Podcastünkben többet is megtudhatsz a méregtelenítésről!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!