Szponzorált tartalom

2021.02.23. 16:03

Egy éve otthon, itt az idő a változásra!

Az elmúlt évben több időt töltöttünk otthon, mint valaha. Érthető, hogy ennyi idő után mindannyian más környezetre vágyunk.

Forrás: PlusONE / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Még egy okkal több, hogy felújítsuk otthonunkat. Nem kell hatalmas összegeket költeni, sem új bútorokat venni. Apróbb változások is elegendőek ahhoz, hogy újra kellemesen érezzük magunkat.

1. Írd össze, mi mindenre van szükséged

Először is készíts egy listát. Nézd meg az összes szobát és írd össze, mi mindent szeretnél megváltoztatni. Jó állapotban vannak a bútorok? Nem túl régi már a matracod, nem fáj a hátad a régi székedtől? Milyen változásra lenne szüksége a szobának – színváltoztatás, szezonális dekoráció?

Bútorok, kiegészítők és szobák, amelyekbe érdemes fektetni:

  • matrac
  • konyha
  • gyerekszoba
  • ágyneműhuzat
  • ülőalkalmatosság
  • Ezeknél nem érdemes spórolni. Évekig szolgálni fognak minket és nap mint nap használni fogjuk őket. Kisebb dekorációkat vagy komódokat másodkézből is beszerezhetsz. Nemcsak pénzt takaríthatsz meg, hanem egyedi darabokra is találhatsz.

    2. Készíts költségvetést

    Amint kész a terv, itt az idő a költségvetésre összpontosítani. Mennyit szeretnél költeni az egyes szobákra, mit részesítesz előnyben? Szerencsére az online vásárlásnál senki sem fog sürgetni. Mindenki tudja, hogy egy elhamarkodott vásárlás nagyon gyorsan kellemetlen csalódássá válhat. Nyisd ki otthon a böngészőt, dőlj hátra és szépen, nyugodtan nézelődj. Nem vagy korlátozva nyitvatartási idővel, addig válogatsz, ameddig csak akarsz.

    3. Meríts ihletet a Pinterestről

    Nincs ötleted vagy egyszerűen csak tudni szeretnéd, hogy jól döntöttél? Mindkét esetben segítségedre lesz a Pinterest. A képek segítenek megbizonyosodni róla, hogy jó stílust választottál és hogy az ilyen környezet kellemes hatással lesz rád.

    Fotó: united photo studio / Shutterstock.com

    4. Keress hasonló termékeket

    Ha valami érdekesre bukkantál és szeretnél ugyanolyan vagy legalább nagyon hasonló terméket, de nem tudod, hogyan keress rá, van egy tippünk a számodra. Próbáld ki a BIANO Visual Search funkcióját. A biano.hu oldalán kattints a jobb felső sarokban a kis kamera ikonra és töltsd fel a keresett bútor vagy dekoráció képét.

    A mesterséges intelligencia több mint száz különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket. Ezután szűrőkkel finomíthatod a keresési eredményeket, például szín, anyag, méret vagy akár stílus szerint és sorba rendezheted őket ár, szállítási idő vagy akció alapján.

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!