Bulvár

2024.07.04. 16:45

Gáspár Zsolti élete végéig hálás marad az orvosoknak

Zsolti gazda évente többször is útra kel és ellátogat a Heim Pál Gyermekkórházba, ahol különféle ajándékokkal lepi meg az orvosokat, ápolóknak és köszöni meg az áldozatos munkájukat.

Nool.hu

– A Semmelweis-nap egy jeles alkalom, így meg is érkeztem hozzájuk némi elemózsiával, hiszen bár ilyenkor sok orvos és ápoló szabadnapon van, de az élet ilyenkor sem áll meg. Csak szerettem volna, ha tudják, rám ilyenkor is számíthatnak, ahogy rájuk pedig a beteg gyerekek és az aggódó szülők – nyilatkozta a Metropolnak Zsolti gazda.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti rengeteg finomságot vitt a kórház dolgozóinak
Forrás: Gáspár Zsolt

Kisebb Gáspár fiú soha nem felejti el azt, amit a Heim Pál Gyermekkórház orvosai és ápolói tettek a családjáért majd két évtizeddel ezelőtt, illetve akkoriban éveken át. A sors ugyanis úgy hozta, hogy fia hosszas és folyamatos kórházi kezelésre szorult, de a szakszerű ellátásnak hála Gáspár Zsolti szeme fénye teljesen egészséges és boldog életet élhet.

Hosszú évek, sőt évtizedek óta járok vissza a kis csapatommal és az alapítványunk támogatóival a Heim Pál kórházba, ahová sajnos szinte hazajártunk a fiammal, amíg kicsi volt. Ugyanakkor, ha az ott dolgozó orvosok nincsenek, talán ma is küzdelmes lenne Nikolasz élete. De szerencsére ott voltak és ott vannak ma is, így egy boldog, tehetséges, jóképű és legfőképpen egészséges srác apukája lehetek

 – mondta a nógrádmegyeri celeb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában