Fenevad

2024.04.01. 16:50

Gáspár Laciéknál bővült a család, új „jövevény” érkezett

A balassagyarmati énekes hajnalig bulizott az énekes PSG Oglival Budapest egyik legmenőbb szórakozóhelyén. Az ünneplésnek persze meg is volt az oka…

Nool.hu

A két celeb pózol az új szerzemény előtt

Forrás: Instagram

Gáspár Laci kétségtelenül az egyik legkeresettebb és legfelkapottabb előadója kicsiny hazánkban, így sok helyre is hívják koncertezni. Az előadó a fellépésekkel és a televíziós munkáival megkeresett pénzt igyekszik befektetni értékálló dolgokba, annak tekinti a tavaly megvásárolt luxusházát is, amit a legminőségibb dolgokkal rendeztek be feleségével – írja a Ripost.

Az énekes tavaly büszkén mutatta meg 340 ezres követőtáborának az elkészült vidéki álomotthonát, amit ketten rendeztek be gyönyörű feleségével, Szilágyi Sylviával.

Második gyermekük, Miran érkezése miatt is kerestek nagyobb házat. Miután megtalálták, azonnal neki is kezdtek a felújításába, berendezésébe, nem sajnálták a pénzt, mindenből a nekik legjobban tetszőt vásárolták meg.

Mindenem ez a ház. A családomnak csináltam és mindent ebbe ruháztam be. Jó, van egy zsigulim is

 – írta akkor Laci a egyik posztjában.

Persze a zsigulit viccből írhatta, mert már akkor is egy igazi fenevaddal közlekedett, ami egy Lamborghini Huracan volt. Most pedig lecserélte egy ugyanilyenre, csak a legújabb modellre, aminek ára: 90 millió forint…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!