Bulvár

2024.04.17. 18:18

Gáspár Győző vallomást tett: megtudtuk, mitől fél leginkább

Győzike a napokban a közösségi oldalán vallott félelméről. Az őszinte vallomás témaköre sok más celebet is foglalkoztat.

Nool.hu

Gáspár Győző bevallotta, hogy az egyik legnagyobb félelme az öregedés kapcsán, hogy a képzelete hamarabb hagyja cserben, mint a teste – írja a Blikk.
Az öregedés természetes velejárója, hogy testünk más arcát kezdi el mutatni, mint korábban. Ez azonban a szellemi képességekre is vonatkozik. Gáspár Győző főként nem is az őszüléstől tart, sokkal inkább a kreativitás és az alkotás képseggének elvesztésétől.

„Az egyik példaképem egyszer azt mondta, az öregedésben az a legrosszabb, hogy az ember kifogy az ötletekből. Azóta nem tudom kiverni a fejemből ezeket a szavakat, mert nekem is ez a legnagyobb félelmem, hogy a képzeletem hamarabb cserben hagy, mint a testem. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Az ember fura szerzet, mert látszólag jobban fél az öregedéstől, mint a haláltól” – írta Győző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!