Szórakoztatás

2024.04.25. 16:28

Gáspár Győző ötvenhét kilóval könnyebben tér vissza a show műsorba

Szórakozást és nevetést ígér a nézőknek a celeb házaspár. Gáspár Győző és felesége, Bea ugyanis 14 év után visszatérnek a TV2 képernyőjére.

Nagy Orsolya

Gáspár Győző és párja a Tények Plusz stábjának adott interjút az új műsorról, amely nem Győzike show néven fut majd, hanem Gáspárék címmel láthatják a nézők. Egy egész ország követte nyomon hosszú évekkel ezelőtt a Gáspár család mindennapjait, amely idén újraindul. Mint arról korábban beszámoltunk, a családról készült műsor még idén látható lesz a TV2-n.

„A lényeg az, vagyunk, leszünk és voltunk. Én mindig ezt mondtam. Győzike mindig van, volt, lesz”– nyilatkozta a showman a Tények Plusznak. Bea pedig úgy fogalmazott, ők a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy mi igaz, és mi nem. Ez szerinte azonban jól is van így.

Új műsor, új koncepció, kicsit korosabb szereplőkkel

Győző hozzátette: egyet akarnak csak, szórakoztatni és azt, hogy másnap beszéljenek róluk az utcán, az étteremben, az iskolában és az óvodában. Ugyanakkor úgy véli, új koncepció szerint fog működni a műsor, hiszen megöregedtek. Bea mindezt azonban cáfolta, szerinte ugyanis az ember alapjáraton nem változik, így ugyanolyan viccesek lesznek, mint eddig voltak. Maximum csak a sminkben töltött idő lesz hosszabb.

A Gáspár családdal egyébként sok jó és rossz dolog is történt az elmúlt 14 évben, de mégis itt vannak és fogják egymás kezét. A Tények Plusz felidézte, 2012-ben Győző felkerült az adósok listájára, a Gyarmati Törvényszék viszont nem adott helyt az ügyészség kérésének, így egyiküknek sem kellett börtönbe mennie. Emellett Bea 2012-ben majdnem elvált Győzőtől, miután a testvére, Zsolti klipforgatásán megcsókolt egy nőt. Ezt pedig nem nézte jól szemmel Bea. Akkor mindenhol a szakításukról írtak, aztán 2013-ban hatodjára is kimondták a boldogító igent. Győzőéknek halálközeli élményük is volt, korábban ugyanis frontális karambolt szenvedtek. Emellett pedig gyógyszerfüggőségétől és mentális betegségétől is hangos volt a hazai bulvár sajtó.

Vannak ellenérzések, de két gyermek felnőtt mellettük épen és egészségesen 

Bea úgy véli, olyan szinten tudnak új szintre hozni dolgokat, ami az elején az emberekben idegenkedést sőt ellenérzést vált ki. Ennek ellenére szerinte mindenféleképpen van egy olyan ebben a Gáspár család szindrómában, amely értékelendő. Soha senki nem értékelte ugyanis, hogy két gyermek felnőtt mellettük épen és egészségesen.

„ A szülők nem lettek alkoholisták, nem lettek kábítószeresek. Az apa pánikbeteg lett, meg gyógyszert szed. Ohh Istenem, de nagy dolog. De nem mentünk szét”– mondta Győző.

Győzőék azt ígérik a nézőknek, hogy nem fognak unatkozni

Fischer Gábor, a TV médiacsoport Zrt. programigazgatója úgy fogalmazott, hogy az elmúlt években folyamatosan figyelték, melyek azok a műsorok, amelyeknek korábban nagy nézettsége volt. Ilyen volt a Győzike show is, éppen ezért úgy döntöttek, hogy most idén Gáspár Győző és családjának kalandjai kerülnek a TV2 képernyőjére.

Azt egyébként még nem tudni, hogy a kamerák kereszttüzében felnőtt lányok, Evelin és Virág is szerepelnek-e majd a sorozatban. Győzőék viszont addig is azt kérik, hogy szeressék és kövessék az életüket, mert unatkozni biztosan nem fognak. Végül a showman kiemelte: a Győzike show-ban 147 kilogramm volt, most viszont 90, így olyan, mint egy igazi topmodell.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!