Bulvár

2024.04.23. 12:07

Gáspár Győző és a kilók harca: ki fog nyerni?

Gáspár Győző már korábban is többször diétába kezdett. Most ismét a kilókkal küzd.

Nool.hu

A Gáspár családban már többször előfordult, hogy valaki a súlyával küzd. Korábban Virág és Evelin is elhízott volt, de még Bea asszony is. Szerencsére ezt a problémát még idejében felismerték és az egészséges táplálkozás, valamint a sport segítségével sikerült jobb formába lendülniük. Na de mi a helyzet Győzővel? Az ő formája ugyanis most közel sem "sukár". 

„Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának" – írta Instagram oldalán.

Úgy fest, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét, hiszen 117 kilóról sikerült 103.4 kilóig lemennie. Ez a durván 14 kiló is mutatja, hogy ha következetesen betartja az ember a maga elé állított célt, sikerülhet azt elérni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!