Bulvár

2024.04.05. 16:55

A nógrádi testvérpár, Ferkó és Tepi többmilliós nézettséget generáltak TikTok-on

Oláh Ferenc és húga a TikTokon hatalmas követőszámmal vannak jelen. Különböző produkciókkal szórakoztatják a TikTok applikáció felhasználóit.

Nool.hu

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi média platform, amely rövid videók megosztására és böngészésére szolgál. Felhasználói széles körben osztanak meg vicces, kreatív és szórakoztató tartalmakat. A TikTok gyorsan növekszik, és sokan kihasználják a platformot az influencerként való megjelenésre és a különböző trendek elindítására. A testvérpár duó főként zenés produkciókkal vannak jelen az app-on. Ferkó főként gitározik, huga pedig többnyire énekel a videókban. 

@ferkoestepi Válasz @tamaratóth részére Kiejtésért bocsi:) #nekedbelegyen #beggin #ratatata ♬ eredeti hang - Ferko&Tepi

A közel százezres feliratkozószám mellett, többmilliós nézettséget generáltak a szórakoztató és autentikus produkciókkal. A Beggin' című zeneszám saját hangvételükben dolgozták fel, amit eredeti formájában az amerikai The Four Session nevű banda 1967-ben szólaltatott meg. A dalt egyébként számos más banda is feldolgozta azóta, többek között egy amerikai rock banda is. A pilinyi testvérek maguk szórakoztatására kezdték el készíteni a videókat, de a számok nem hazudnak! Sok embert magával ragadtak a zenés alkotások. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!