Bulvár

2024.04.22. 12:42

A Gáspár lányok megjelenése egyre stílusosabb

Gáspár Virág és Gáspár Evelin egyre több dicsértet zsebelhetnek be a külsejük miatt. Minden részletre figyelve öltözködnek.

Nool.hu

Gáspár Evelin nagy utat járt be a Győzike show-ban szereplése óta. Rendszeresen jár edzőterembe és az étkezéseire is minden esetben nagy hangsúlyt fektet. Csúcsformában feszít az Instagram képein. A lány korábban előnyben részesítette a sportos öltözködést, de ma már a hétköznapokban is szívesen visel elegánsabb darabokat. Kedveli a szép kiegészítőket, legyen szó óráról vagy karkötőről. Utcai megjelenésének elengedhetetlen része a napszemüveg. Minden részletre nagy figyelmet fordít. 

Gáspár Virág sem maradhat el nővére stílusos öltözködésétől. Mindkét lány figyel a sminkre, a hajára és a kiegészítőket is előnyben részesítik. Virág kislányként vált ismertté egy egész országot szórakoztatva a családi valóságshow-ban. Ma már kész nőként pózol a közösségi média oldalon megosztott képein. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!