Viszály

2024.03.21. 16:50

Újabb titokról rántotta le a leplet Gáspár Zsolt

Gáspár testvérek között már évek óta dúl a viszály. Édesanyjuk halála óta csak romlott a viszonyuk, sőt, Győző telefonon többször is tiltotta az öccsét.

Nool.hu

A testvérek életét megnehezíti az évek óta húzódó konfliktus, ugyanis sérelmeiket nem tudják félretenni. Győző korábban elmesélte, hogy édesanyjuk halála óta egyre csak romlott a viszonyuk, és úgy érzi, hogy azóta a család teljesen széthullott, Zsolti pedig kifúrta mindenből.

A Farm VIP házigazdája elárulta, hogy viszonyuk azóta sem a legjobb, azonban ennek ellenére szeretik egymást, testvére pedig a bajban is számíthat rá – tudta meg az Origo.

Nem vagyok rá büszke, de az az igazság, nem nagyon kommunikálunk. Sajnos! De testvérek vagyunk, és ezt nem lehet letagadni, ha születésnap vagy névnap van, akkor örömmel köszöntjük meg egymást, ez természetes. Viszont nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint mielőtt édesanyánk meghalt. Egy vérből vagyunk, ugyanaz, mint édesapám, a mozdulatai, és szeretjük egymást. Bármilyen problémája lenne, én lennék az első, aki ott lenne mellette

 – fejtette ki a kisebb testvér.

Azonban Győző letiltotta őt, így a családból egyedül Virággal tud kommunikálni.

Ezek az új telefonok nem jók, mert letiltott engem. Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni. Vele tudok közös nevezőre jutni. Szoktunk üzengetni egymásnak, jóban vagyunk. Az hiányzik a legjobban, hogy én Győzit felhívtam egy nap vagy harmincszor

 – mesélte.

A testvérek édesapja, Gáspár Győző már 71 éves, és nem érti, hogy fiai között miért van viszály. Minden vágya az, hogy kibéküljenek.

Neki a legrosszabb. 71 éves, ők sokan, hatan voltak testvérek. Mindig azt mondja, nekik soha nem volt egyikükkel sem semmilyen problémája. Nem voltak haragban, mint mi. Gyakran mondja, megvan mindenünk, és a semmiért vagyunk háborúban. Nem jó ez így. Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a nagy vitát, nem járunk össze úgy, mint régen, és nem tudunk közös nevezőre jutni

 – részletezte Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában.

Zsolti jövőre lesz 50 éves, és nap, mint nap szenved attól, amiért haragban állnak testvérével. Szerinte egy megoldás van: mindkettőjüknek engedni kell, és akkor talán megoldódhat a sok éve fennálló konfliktus.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!