Látogatás

2024.03.30. 21:30

Pataki Attila Hollőkőben ünnepelte a húsvétot

Nagyszombat napján az Edda legendás énekese egy különleges helyszínre, a világörökség részét képező nógrádi településre látogatott családjával.

Nool.hu

A Magyar Ötvösök Házában Pataki Attila egy különleges kiállítás keretében megtekinthette a Szent Korona élethű mását, amely nemcsak a magyar történelem egyik legfontosabb jelképe, hanem mély spirituális értékek hordozója is. Ez a ritka lehetőség különösen jelentőséggel bír nagyszombat napján, amikor is a húsvéti ünnepkörben a megújulás és az újrakezdés gondolata kerül előtérbe.

Az énekes váratlan látogatása mély benyomást tett a helyiekben és a helyszínen tartózkodó turistákban egyaránt. A házigazdák elmondása szerint a korona megtekintése során nem mindennapi hangulat uralkodott, amely minden jelenlévő számára felemelő élményt nyújtott. Ez a különleges esemény így nemcsak a magyar kultúra és történelem iránti elkötelezettséget tükrözte, hanem erősítette a közösségi összetartozás érzését is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!