Születésnap

2024.03.06. 16:58

Már csak egy valamire vágyik a hatvanéves Bunyós Pityu

Bunyós Pityu, azaz Szikora István március 5-én ünnepelte a hatvanadik születésnapját. A gyarmati kötődésű mulatós zenész és egykori bokszoló bevallotta, már csak egy bakancslistás vágya van.

Nool.hu

Bunyós Pityu, azaz Szikora István tegnap ünnepelte a hatvanadik születésnapját. Az egykori bokszoló elmondta, hogy évről évre egyre nagyobb áldás számára minden egyes együtt töltött nap a családjával. A Bors kifaggatta Pityut, hogyan éli meg a hatvanat.

Amiken már átmentem, őszintén szólva csakis örülni tudok neki, hogy megéltem a hatvanat. Pont a minap beszéltük reggel, hogy ezért hálásak lehetünk a jó Istennek, mert sokan meg se élik. Nagyon örülök neki, nem az van bennem, hogy már hatvan lettem, hanem még csak hatvan vagyok

 – kezdte Bunyós Pityu a bulvárlapnak, aki elmondta, hogy nagyszerű születésnapja volt, nem is kívánhatna egyebet, hiszen mindene megvan.

Reggel a feleségem már korán alig várta, hogy felébredjek, meg a fiamék is jöttek és egyből köszöntöttek ajándékokkal. Ez nagyon jól esett, számomra ők az elsők. Most pont forgatáson vagyunk és van közönség is, közülük is rengeteg köszöntést és ajándékot kaptam, szó szerint tele van velük a kocsi

 – mondta el az egyetlen magyar bokszoló, aki karrierje során összemérhette erejét többek között Mike Tyson-nal is.

Számára már csak egy bakancslistás dolog van ebben az életben

Sokszor szoktam hangoztatni, már csak egy dolog van a bakancslistán, hogy legyen egy unokám

– mondta izgatottan a születésnapját ünneplő legenda, aki a Borssal azt is megosztotta, hamarosan elutazik Miamiba, hogy találkozhasson Evander Holyfield-el, az amerikai ökölvívóval.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!