Vallomás

2024.02.01. 16:58

„Ő egy érzékeny srác” – Radics Gigi felfedte Marics Peti titkait

Egy fél országot lázban tart a kérdés: milyen kapcsolat van Radics Gigi és Marics Peti között? Az endrefalvai származású énekesnő most Instagram oldalán vallott kendőzetlen őszinteséggel a Valmar énekeséről.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, január 18-án debütált Radics Gigi és Marics Peti közös dala, A szép mosolyú lány. A legnépszerűbb videómegosztó portálon két hét alatt közel kétmilliószor tekintették meg a slágerhez készült videóklipet, és az első helyen szerepel a legfelkapottabb videók listáján. 

A énekeseket a közös munka után természetesen azonnal összeboronálták a rajongók, mivel a videóklipben is egy szerelmespárt alkottak, akik nagyon közel kerültek egymáshoz. 

Gigi most az Instagram-oldalán próbált tiszta vizet önteni a pohárba. A közösségi platformon egy kérdezz-felelek játékot indíott, ahol a rajongók természetesen kíváncsiskodtak Petivel kapcsolatban is. 

Elsősorban azt akarták megtudni, hogy milyen volt Mariccsal a közös munka, de arra is kíváncsiak voltak, hogy valójában milyen ember a VALMAR énekese.

Nagyon szerettem együtt dolgozni Petivel. Amikor felkért engem a közös munkára, akkor ez a dal már megvolt, én csak a saját részemet írtam. De nem is ez a lényeg... Hanem az, hogy a közös munka hatalmas öröm volt, a Peti ráadásul annyira fel volt spanolva, hogy engem is nagyon boldoggá tett ezzel. Azt mondta, hogy neki megfizethetetlen, hogy velem duettezhet, és mondtam neki, hogy ne legyen hülye, mert nekem is az!

— fejtette ki Gigi, majd válaszolt arra kérdésre is, ami a legtöbbeket érdekelte.

A Peti egy nagyon jó lelkű srác! Rajongóként ti biztos úgy látjátok, hogy ő egy vagány csávó, egy jóképű pasi, ami így is van, de valójában ő egy érzékeny srác. Nem tudom, hogy a külvilág felé ezt mennyire mutatja, de én boldog vagyok, hogy láthattam ezt az arcát. Az viszont tök vicces, hogy a Dancingben nem beszéltünk túl sokat, de amikor felkért erre a dalra, szépen lassan megismertük egymást

 — fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!