Koncert

2024.02.04. 16:57

„Büszke vagyok rátok srácok!” – a VALMAR együttesnek üzent Radics Gigi

Radics Gigi a közösségi oldalán üzent Marics Petinek és Valkusz Milánnak.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gigi nemrég közös dalt adott ki a ValMar duóból megismert Marics Petivel. Közös szerzeményüket már közel 2 milliószor hallgatták meg a lengépszerűbb videómegosztó portálon. A videóklipben több Dancing with the Stars-os "kollégájuk" is szerepelt. Többek között például Stana Alexandra vagy épp Lissák Laura. 

Nem volt kérdés tehát, hogy ezt a dalt a páros elénekli a ValMar első arénás nagykoncertjén januárban. A siker ott is hatalmas volt – írja a Metropol
A lap kiszúrta, hogy az eseményről emlékek is készültek fotók képében. Ezek közül Gigi egyszer már megosztott párat közösségi oldalán, de úgy érezte, akkor nem írta le eléggé, mennyire is büszke a fiúkra, így most új képek keretein belül újra megtette ezt:

Marics Radics. Túl sok jó kép készült rólunk Marics, Priviben már gratuláltam neked, de a többieknek még nem volt lehetőségem, aki ott volt a koncerteteken biztos, hogy örök élménnyel a szívében tért haza… Büszke vagyok rátok srácok!!!

– írta Gigi.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!