Vallomás

2024.01.04. 16:05

Kihívásokkal teli időszakot tudhat a háta mögött Szorcsik Viki

A színésznő élete nehéz időszakáról beszélt a Palikék Világa by Manna műsorban. Az interjúból kiderült, hogy az elmúlt két év során több komoly nehézséggel is meg kellett küzdenie, amelyek komoly próbatételek elé állították.

Nool.hu

Két évvel ezelőtt, pontosan két nappal karácsony előtt drasztikusan megváltozott a színésznő élete. Szorcsik Viki szeretett öccse, hosszú, fájdalmas betegség után elhunyt. A színésznőnek azóta mindennap eszébe jut a tragédia, de igyekszik feldolgozni azt a felfoghatatlant tényt, hogy Béla nincs többé. A veszteség elvette tőle a karácsony varázsát is.

Ha őszinte akarok lenni, akkor azért csapkod a sors rendesen. Nagyon sok rossz történt az elmúlt két évben. A családomban a testvérem elvesztése, amiről nem akarok beszélni, a médiában pedig volt ez a meghurcolás teljesen jogtalanul. Ezeken túltenni magam nehéz, hiába próbálok kívül maradni, megélni nagyon nehéz volt, és nehéz talpon állni, és emellett maradéktalanul elvégezni a munkámat, teljesíteni a családban, teljesíteni a hétköznapokban, megélni a pillanatokat. Az elmúlt két év nekem nagyon nehéz volt, az anyukámról nem beszélve, akinek volt egy agyvérzése. Most a kiskutyám betegsége karácsony előtt, akkor kaptam a sorstól még egy sokkhatást. Szóval megmondom őszintén, nagyon várom már, hogy ennek az évnek vége legyen, és újult erővel tudjak januárban fellélegezni

 – szemlézte a Bors a műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!