Játék

2023.12.05. 16:58

Párharc: Gáspár Győző keményen beszólt a játékostársainak (videó)

A Párharc szinte összes játékosa Gáspár Győzőt és Beát nevezte a legsértődékenyebb párnak. A nógrádmegyeri showman nagyon nem örült játkostársai véleményének.

Nool.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: visszatértek a kiesett játékosok a Párharc villájába. Győzike és felesége Bea nemcsak meglátogatták a többieket, hanem egy utolsó, közös játékban is részt vehettek, de ez a feladat sem volt feszültségmentes. 

Mint azt a Metropol is megírta, a Legek csatája közben nem volt olyan páros, akiket ne ért volna sértés, vagy minősítés egy másik pár részéről. Akadtak, akik jobban, és voltak, akik kevésbé vették magukra a dolgot. Egy biztos, Gáspár Győző már nem csak a felesége szerint sértődékeny. Ennek hallatán pedig kicsit meg is sértődött a Párharc kamerái előtt.

Szerintetek ki volt a Párharc játékában a legsértődékenyebb?

– tette fel a kérdést Stohl András, a Párharc műsorvezetője. Erre többen elmosolyodtak, néhányan hezitáltak, de egyesek azonnal tudták a választ. 

Itt az volt a fura, hogy úgy volt feltéve a kérdés, hogy páros. Én nem vagyok annyira sértődékeny, mint Győző. Ki a legsértődékenyebb párostag? Győzőke!

– viccelődött Bea.

Elsőként Dorka és Jodi vallották be, hogy a Gáspár házaspárt írták a legsértődékenyebbnek. Az indoklásuk hallatán Győző rögtön fel is kapta a vizet, úgy érezte álszentség, amit Dorkáék csinálnak. Bea viszont próbálta nyugtatni férjét.

Győző ezen nem kell megsértődni! Mi tényleg sértődékenyek vagyunk, tudom magunkról

– mondta Bea.
Amikor kicsit megnyugodtak a kedélyek, két páros újra Győziékre tette a voksát. Persze ezt már próbálták óvatosan kommunikálni a korábbiakból tanulva.

Mi kérdőjellel írtuk, hogy Bea és Győző

– nyilatkozta Király Peti és párja, Nagy Anna. A nevetés pedig mindenkit elkapott, mikor Stohl András hozzáfűzte, hogy igazából már senki nem meri kérdőjel nélkül leírni Győzőék nevét. Ezt követően pedig felszólaltak Halastyák Fanniék is.

Hát mi a Győzit írtuk, de tudja a Győző, hogy nagyon szeretjük őt. Ismerjük, tudjuk milyen

– fejtegette véleményét a páros.

Nem vagyok sértődékeny, de mikor a közösségben megy a jópofizás, az nálam nem fér bele

– hajtogatta az igazát Győző, amivel Bea sem értett egyet. A dolgot végül inkább ráhagyták a többiek, a közös játék pedig ment tovább újabb izgalmas kérdésekkel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában