Párharc

2023.12.03. 16:58

Durván kiakadt Gáspár Győző: Nyakon fogja vágni Gelencsér Kornélt

A Párharc legutóbbi kiesői Gáspár Győző és Bea volt, akik egy epizód erejéig mégis visszatérhettek a műsorba.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gáspárék voltak a Párharc harmadik évadának legutóbbi kiesői. Most azonban meglepő döntést hozott a Párharc stábja azzal, hogy egy játék erejéig visszahozzák a korábban kiesett versenyzőket. Veszekedések és sértő megjegyzések hangzanak el az új epizódban, melyben Győzőék akadtak ki leginkább Zsigmondék kiesése miatt.

Zsigmond és Melitta kiesésében Győző és Bea is jelentősen benne volt, mivel Szandi és Kornél a tőlük kapott információ segítségével ejtették ki őket. Mikor Győzőék visszatértek, megpróbálták kedvességükkel palástolni a történteket és puhatolózni, hogy mit gondolnak róluk a többiek.

Amikor mi visszaértünk, onnantól fogva indult a nagy kamufesztivál. Szandiéktól még egy bocsánatkérő vacsorát is kaptunk. Annyi turpisság azért volt benne, hogy ők mikor meghívtak minket vacsorázni, már előtte szövetkeztek ellenünk

 – mesélte Zsigmond, minek hallatán Győzőék rendkívül meglepődtek.

Zsigmond azt is elárulta, hogy a bent maradt párosok örültek Győzőék kiesésének. Még Szandi és Kornél is, akik látszólag jóban voltak a velük.

Hát én nyakon vágom! Rohadjak meg, fel fogom őt kérdezni! 

– háborgott Győzike, majd feleségét is elkezdte tüzelni.

Kicsit meg kell rángatni a grabancát Kornélnak. Mit szólsz hozzá?

Az, hogy mi lesz a történet végkimenetele a Párharc következő adásából fog kiderülni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában