Szilveszter

2023.12.31. 09:44

Óriási bulikat szervezne jövőre a szécsényi lemezlovas

Szabó Bence, művésznevén Tailor B. mesélt portálunknak arról, hogyan tölti idén a szilvesztert, miért nem tesz újévi fogadalmat, illetve milyen tervei vannak a 2024-es esztendőre.

Lászlók Judit

Tailor B. arról is mesélt portálunknak, hogyan tölti idén a szilvesztert

Forrás: Beküldött fotó

A szécsényi lemezlovas portálunknak elmondta, ahogy az elmúlt tíz évben úgy ez a szilveszter is munkával telik majd. Mindezt azonban nem bánja, hiszen szereti pörgetni a lemezeket. Mint mondta, idén Salgótarjánban köszönti majd az évet, elsőként egy zártkörű bulin zenél, majd később a megyében is egyedülálló szórakozóhelyen az Apollo klubban gondoskodik a jó hangulatról. Hangsúlyozta, bízik benne, hogy olvasóink közül többekkel is találkozhat majd a szórakozóhelyen. 

– Újévi fogadalmat nem igazán szoktam tenni. Inkább igyekszem megragadni és kihasználni az elém táruló lehetőségeket. Így teszek majd 2024-ben is

 – vallotta be Tailor B, aki a jövő évi terveivel kapcsolatban elárulta, hogy folyamatosak a felkérések és már zajlanak az egyeztetések a 2024-es rendezvényekkel, bulikkal kapcsolatban. A tavaszi időszakot pedig már szinte pontosan látja is előre.

– Mindezek mellett 2024-ben szervezőként is szeretném kipróbálni magam, ugyanis tervben van több nagyobb zenei rendezvény megvalósítása itt Nógrád vármegyében – fogalmazott a szécsényi lemezlovas, aki végül olvasóinknak is sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!