Adományozás

2023.12.22. 16:56

Gáspár Zsolti az ünnepek alatt sem tétlenkedik

A Farm VIP gazdája egyre több helyről kap támogatást karitatív munkájához és szándékú jótevői egyre többen vannak.

Nool.hu

Gáspár Zsolt

Forrás: Origo | Polyák Attila

Zsolti nagyon meglepődött, amikor egyik ismerőse felajánlott 40 ezer koronavírustesztet. A nógrádmegyeri celeb természetesen egy pillanatig sem gondolkodott az ajánlaton, így a karácsony előtti napokat is komoly szervezőmunkával tölti, hiszen pár napon belül szeretné szétosztani az összes tesztet – tudta meg a Metropol.

Egy jóakarónk – aki a háttérben szeretne maradni – néhány napja megkeresett, hogy hozzájutott több tízezer koronavírusteszthez. Arra gondolt, hogy rajtunk keresztül szeretné ezeket eljuttatni olyan emberekhez, akik nem fordítanak elég gondot arra, hogy bizonyos tüneteket észlelve magukon, elmenjenek a gyógyszertárba és teszteljék magukat

 – mondta Gáspár Zsolti.

Számára ez azért különösen azért is fontos, mert mostanában megint felütötte a fejét ez a vírus, és pár éve saját bőrén tapasztalta meg, milyen veszélyes is tud lenni egy Covid-fertőzés.

– Ha valakire, akkor rám biztosan nem lehet mondani, hogy nem voltam elég elővigyázatos. Elsők között vettem fel az oltást is, csak sajnos már későn, így nagyon csúnyán elbánt velem és édesapámmal is a vírus. Három évvel ezelőtt kórházba is kerültünk, és bár lélegeztetőgépre végül nem volt szükségünk, de oxigént mindketten kaptunk. Volt két napunk, amíg bizony erősen aggódtunk. De örök hála a balassagyarmati kórháznak, ahol nagyon gondos kezelést kaptunk, aminek hála végül túléltük ezt a szörnyű betegséget – idézte fel a drámai napok emlékét a fiatalabb Gáspár fivér, akinek konkrét elképzelése van arról, hová is kerül majd a 40 ezer teszt.

Első utunkat Budapestre tervezik, ahol a tervek szerint a Blaha Lujza teret és környékét szórják majd meg. Aztán persze néhány idősek otthonát, iskolát és óvodát is szeretnének meglátogatni, hiszen ezeken a helyeken fokozott a fertőződés veszélye.

Ugyanezt a kört lefutjuk majd több nagyvárosban is. Jelenleg folynak az egyeztetések, de úgy tűnik, mindenhol örömmel veszik a segítséget, amit ez a rengeteg teszt jelent. Természetesen gondot fordítunk majd arra is, hogy elmagyarázzuk a használatát is

 – tette hozzá Gáspár Zsolti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!