Ünnep

2023.12.21. 16:58

Családi fotókkal kíván boldog karácsonyt Gáspár Győző

A nógrádmegyeri showman feleségével Beával és két lányával, Evelinnel és Virággal közösen vett részt egy karácsonyi fotózáson.

Nool.hu

A Gáspár család közös karácsonyi fotózása idén sem maradt el, Győzike remek képeket osztott meg a közösségi oldalán feleségéről és két gyönyörű lányáról. Evelin és Virág házikedvenceiket sem hagyták otthon, hiszen így teljes a család.

Legyen áldott, békés az ünneped, kezdd úgy a következő évet, ahogyan a legjobban szeretnéd! Mindent köszönök, ami idén történt, és biztos vagyok benne, hogy jövőre is jól tudunk majd együtt bulizni, akármilyen formában is! Szeretlek titeket köszönöm hogy vagytok nekünk. Boldog karácsonyt!

– írta a családfő a bejegyzéshez.

Győzike eltűnik egy időre

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a showman két hét múlva ünnepli az ötvenedik életévét, és ezt a különleges alkalomtól való méltó megemlékezést választotta: teljesen eltűnik a nyilvánosság elől, kikapcsolja a telefonját, és átmenetileg felfüggeszti közösségi oldalait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!