Vallomás

2023.11.22. 16:53

Váratlan fordulat történt Gáspár Győző életében

Gáspár Győző nem is gondolta, hogy mennyire megváltozik az élete.

Nool.hu

Gáspár Győző

Forrás: TV2

A Gáspár család mindig is a nyilvánosság figyelmének középpontjában állt. A gyerekek még kicsik voltak, amikor egy ország lett kíváncsi rájuk. Az érdeklődés azóta sem csökkent, és most, hogy a családban jelentős változások történtek, mindenki kíváncsian figyeli, hogy mi is történik most Győzővel.

Gáspár Győző mindig is szerette az új dolgokat és szívesen kipróbálja magát különböző területeken.  Mostanában például a Fradi-mérkőzéseken is látható, ahol teljes szívvel buzdítja a csapatot. Ezenkívül boldog kutyatulajdonos is lett, és a kiskutya hamar a család szívét is elrabolta. Győző elárulta, hogy kezdetben nem sejtette, mennyire változtatja majd meg az életét egy kutya jelenléte.

Fogalmam nem volt, hogy mennyire megváltoztatja az életemet egy kutya, de jó ez így. És eltartott egy darabig, míg rájöttünk, mi kell a másiknak, min kell változtatnunk, de aztán egyszer csak minden összeállt. És már nem számít, mennyivel bonyolultabb az életem emiatt, mármint miatta. Csak az jár a fejemben, hogy mennyivel gazdagabb lettem, amióta velem van. Egy kutya a legjobb kikapcsolódás 

– árulta el a showman az Origonak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában