Vallomás

2023.11.15. 16:30

Szexuális életükről vallott Gáspár Győző és felesége

Gáspár Győző és felesége, Bea nemrég egy interjúban osztották meg gondolataikat kapcsolatukról, beleértve a szexuális életüket is.

Nool.hu

A Párharcban való részvétel mellett a házaspár mostanában még több időt tölt együtt, miután két lányuk önálló életet kezdett. A Hot! magazinnak adott friss interjújukban részletezték, hogyan alakult a kapcsolatuk a lányok kirepülése után.

Az a titok, hogy nincs titok. Egymás között és egyébként sincs. A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett, a szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz. Győzőben az tetszik, hogy szeret mindig megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni. Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk vagy egy új helyet fedezünk fel

 – írta az Origo a Hot! magazin nyomán.

A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap. Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és a párt még szorosabban képes összefűzni 

– tette hozzá Győzike.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!