Táncműsor

2023.11.28. 16:58

Radics Gigi megtippelte, hogy ki nyeri a Dancing with the Stars-t (videó)

Radics Gigi és Baranya Dávid Marics Petire és T. Dannyre tették le a voksukat.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltuk, a zsűri és a közönség döntése alapján Radics Gigi és Baranya Dávid számára ért véget a Dancing with the Stars szombaton. Gigi a kiesést követően azt nyilatkozta, hogy az utóbbi hetekben nehéz volt számára a magánéletét és a munkát összeegyeztetni, sőt családja már jelezte is neki, hogy hiányolják.

Az endrefalvai énekesnő táncpartnerével, Baranya Dáviddal hétfőn a Mokka adásában újabb részleteket osztott meg a kiesésükkel kapcsolatban. Azt is elárulta, hogy mi mindent jelentett számára a táncműsor. 

Azt kaptam, hogy önmagam tudok lenni a médiában is. Úgy tudok megnyilvánulni, mintha otthon lennék. Ez nekem nagyon fontos volt. Tizenegy év alatt nem sikerült ilyen szinten megnyílni és ebben segítségemre volt Dávid. És, hogy mit nyertem még ezzel a műsorral? Hát az ő barátságát – mutatott tánctanárára – ami elkísér minket egy darabig még

– sorolta Gigi, hogy miket kapott a műsortól. 

Gigi azt is hozzátette, tervez a későbbiekben is táncórákat venni Dávidtól, ha már nem lesznek olyan drágák az órái... Aztán komolyra fordították a szót és megtippelték, hogy szerintük melyik páros fogja megnyerni a műsort. Marics Petire és T. Dannyre tették le a voksukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!