Dancing with the Stars

2023.11.27. 16:58

Megszólalt Radics Gigi a kiesése után (videó)

Az endrefalvai származású énekesnő számára szombaton véget ért a Dancing with the Stars. Gigi őszintén vallott az elmúlt hónapokról és arról is, hogyan viselte a kislánya hiányát.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltuk, a zsűri és a közönség döntése alapján Radics Gigi és Baranya Dávid számára ért véget a Dancing with the Stars szombaton.

A kiesés után a búcsúzó páros Gelencsér Timinek nyilatkozott. Gigi táncpartnere, Baranya Dávid szerint nincs semmi okuk szomorkodni, mert nagyon jók voltak, és nagyon jól sikerült mindkét produkciójuk.

Nagyon sokat raktunk bele tényleg, az utolsó pillanatig változtattunk, csinosítgatunk, például a paso-t is, azért, hogy a legjobb legyen az effekt, az emelés, a minden, ez egy nagyon-nagyon komplex produkció volt tényleg 

– fejtette ki Baranya Dávid. A páros egyetértett abban, hogy erős volt a mezőny, de véleményük szerint ők is erősek voltak.

Gelencsér Timi arról is faggatta Gigit, hogy kislánya hogy bírta ezt mindkettőjük számára megterhelő időszakot.

Hiányol, tehát az nem titok, hogy nehezen lehetett most már az elmúlt hetekben megoldani, hogy összeegyeztessem az életemmel a táncot és most már nagyon-nagyon jó lesz, hogy újra mellette tudok lenni, de hogy már nagyon vágyom arra, hogy velem legyen. Már nagyon hiányzik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!