Reality

2023.11.09. 14:17

Párharc: Gáspár Bea feladta a küzdelmet férje válasza után (videó)

A hét elején indult el a a TV2 Párharc című műsora. A Gáspár család már hosszú évek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, de a műsorból mégis sok olyan dolog derül majd ki, amiről eddig nem tudott a rajongótábor.

Nool.hu

Hatalmas vitába torkollott a szerda esti Párharc, az egyik kihívás során a műsorvezető, Stohl András kérdéseket tett fel a csapatok férfi tagjainak, miközben a lányoknak a magasban kellett megküzdeniük tériszonyukkal – olvasható a tények.hu oldalán.

A félelem miatt egyre feszültebbé vált a hangulat, így nem volt meglepő, ha egy-egy pár komolyan összeveszett a válaszokon. Így történt ez Gáspárék esetében is. Arra a kérdésre ugyanis, hogy Bea melyik testrészét utálja a legjobban, helytelen választ adott, mivel felesége valójában az állandóan be nem álló száját jelölte meg helyesként. A rossz megfejtés miatt Bea és nem volt hajlandó tovább a magasban tartózkodni, férjének viszont nem ez fájt a legjobban.

Nem vagyok mérges, csak szégyelltem magam. Egy ország szereti a hangomat, tényleg csomó lemezen éneklek

– fogalmazott a showman, mire Bea rögtön kijavította, hogy neki nem a hangjával van gondja, hanem azzal, hogy állandóan beszél.

A reality történéseit hétköznap esténként 21.35-től a TV2-n lehet követni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!