Történelmi pillanat

2023.11.16. 16:30

„More, ez nagyon kígyó!” – ismét egy hüllővel találta magát szembe Győzike (videók)

Köztudott, hogy a showman egyik legnagyobb félelmei között a kígyók szerepelnek. Győző a Párharc szerdai epizódjában újra farkasszemet nézhetett egy hüllővel.

Nool.hu

Győzőt ismét egy kígyó tette próbára

Forrás: TV2

Talán nincs is olyan, aki ne emlékezne Gáspár Győző egyik ikonikus jelenetére, amikor az egyik televíziós műsorban egy kígyóval kellett megküzdenie. Ekkor született meg a híres mondása is, amit máig emlegetnek az emberek: 

More, ez nagyon kígyó!

Akkor a showman nem tudta leküzdeni a félelmét, viszont most a Párharc egy új esélyt adott neki erre – írja a Bors. Mint arról korábban beszámoltunk, Győző a feleségével, Bea asszonnyal a TV2 új műsorában tesz tanúbizonyságot a bátorságáról. Az egyik feladatban a versenyzőknek különböző állatokat kellett a szájukban tartaniuk bizonyos ideig. A történelem megismételte önmagát, hiszem Győző ebben a megmérettetésben ismét egy kígyóval találta szembe magát.  

Győző, rólad mindenki tudja, hogy idegenkedsz bizonyos dolgoktól. Félsz az állatoktól... De mitől félsz a legjobban?

– szegezte a showmannak a kérdést Stohl András, majd jött is az egyértelmű válasz: a kígyóktól. Győzőn ismét eluralkodott a pánik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!