Előadás

2023.11.05. 16:58

Ismét lenyűgözte a nézőket Radics Gigi tánca (videók)

Szombat este ismét A kis hableány szerepébe bújhatott a Dancing with the Stars színpadán az endrefalvai származású énekesnő.

Nool.hu

Gigi ismét hatalmasat táncolt a Dancing with the Stars színpadán

Forrás: Origo

A TV2 showműsorának szereplői szombaton a mesevilágba repítették a nézőket, ami bár sokukhoz igencsak közel áll, Radics Giginek személyes kötődése is volt saját táncukhoz. Táncpartnerével együtt ugyanis A kis hableány című mesének az egyik dalára léptek színpadra, aminek idén megjelent filmes változatában az énekesnő hangja is felcsendült.

Radics Gigi és Baranya Dávid hihetetlen szombati produkciója pedig nem csak a stúdióban ülő nézőközönséget, de a zsűrit és a műsorvezetőt, Stohl Andrást is teljesen lenyűgözte. 

Halál komolyan mondom, nem tudom eldönteni, hogy Sophia Loren vagy Gina Lollobrigida. Annyira hasonlítasz mindkettőre, és ugyanolyan gyönyörű vagy

 – szólt elismerően Stohl András, miután a zsűri értékelte Gigiék táncát.

A zsűriben helyet foglaló Juronics Tamásnak is kifejezetten tetszett Gigi előadása. A Kossuth-díjas táncművész kiemelte, hogy „nem csak a tengerfenék oly szép”, célozva Gigi szexi formáira. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!