Szinkron

2023.05.25. 16:18

Lenyűgözte a szinkronszínészet Radics Gigit, aki A kis hableány hangját kölcsönözhette

A kis hableány élőszereplős film premier előtti vetítésén hallhatta magát viszont az endrefalvai származású énekesnő.

Nool

Ahogy arról korábban beszámoltunk, új klippel rukkolt elő az Endrefalváról származó Radics Gigi, de elárult egy olyan titkot is, amiről régóta hallgatnia kellett. 

Közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint szinkronszínészként is kipróbálhatta magát. Radics Gigi szerint ez nagyon nehéz szakma, de remekül érezte magát a munkálatok során. Az énekesnő a legújabb élőszereplős Disney mesefilmben kölcsönözte hangját a főszereplőnek.

Végre nem titok többé és elmondhatom, hogy életem egyik legszebb feladata és legnagyobb kihívása volt A kis hableány élő szereplős változatának magyar szinkronját csinálni. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a Disney az én hangomat választotta Ariel szerepére

– írta korábbi bejegyzésében Radics Gigi, aki nagyon izgatott a film fogadtatása miatt.

A kis hableányt május 25-től vetítik a magyar mozik, azokban az énekesnő az egy nappal korábbi premier előtti vetítésen hallhatta magát viszont. 

Emlékezetes este marad ez számomra. A Kis Hableány premier előtti vetítésén jártunk, elképesztő élmény volt dolgozni ebben a csoda projektben és látni egyben a végeredményt. Köszönöm, hogy a részese lehettem és gratulálok a fantasztikus kollégáknak

− osztotta meg élményét rajongóival az énekesnő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!