Szépség

2023.11.29. 16:58

Görög Zita ismét megmutatta formás idomait

A szépséges modell gyakran oszt meg önismereti gondolatokat a közösségi oldalán, legfrissebb bejegyzéséhez pedig szexi fotókat is csatolt.

Nool.hu

Görög Zita mélyenszántó gondolatokat osztott meg közösségi oldalán, mégpedig önismereti témakörben – szúrta ki a Bors. A Nógrád vármegyei származású modell elmélkedése arról szól, hogy minden válasz ott rejlik önmagunkban, sőt szerinte a kérdés is mindig akkor fogalmazódik meg, amikor valamiben bizonytalanok vagyunk. 

Mint azt a bejegyzésében írta, előfordul, hogy nehezen fogadjuk el a választ, és ezért sokáig vívódhatunk. A megoldás ugyanis olykor kényelmetlen lehet a lelkünknek, vagy csak szimplán félünk meglépni. 

Zita arról a kellemetlen helyzetről is írt, miszerint az is megeshet, hogy nem látjuk jól a következményeket, mert egy adott helyzetben az nem kiszámítható. A jövővel kapcsolatos gondolataink alapja, a múltbéli tapasztalataink, és az amit, addig a pontig nem mertünk meglépni. Pedig az újdonság ereje csodálatos tud lenni. Ha az első lépések néha kudarcra is vannak ítélve, olyan rétegekre nyit rálátást, amire eddig még nem. 

Amikor nehezen találok választ, kimozditom magam olyan tevékenységekkel, amiben nincs gyakorlatom. Kicsiben kezdek el kilépni a komfortzónámból. Tét nélkül. És bár először nem tetszik, amit látok, idővel másképp nézek rá a festményeimre, a lámpáimra, verseimre amelyek csak részletek a lelkem akkori állapotából. Tükrök, amelyekben megpillanthatom a hátulról beszűrődő fényeket 

– foglalta mondatokba a gondolatait Görög Zita, amit szokásától eltérően egy sokat megmutató szexi fényképpel toldott meg. 

A szépséges modell gyakran oszt meg önismereti gondolatokat, nemrégiben a válása nehézégeiről vallott közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!