Szerelem

2023.09.13. 16:58

Szorcsik Viki így esett szerelembe Kulcsár Edina volt férjével

A szépséges színésznő tökéletes választás volt a Power of Love, társkereső reality műsorvezetésére, ugyanis ő maga is megtapasztalta már, milyen nehéz manapság a párkeresés, sőt, az is előfordult, hogy egy tévéműsorban talált rá a szerelem.

Nool.hu

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, egy társkereső reality műsorvezetőjeként debütál a salgótarjáni születésű Szorcsik Viki. A szépséges színésznő jelenleg a Power of Love-ban látható a SuperTV2-n. 

Viki nem is kívánhatott volna magának jobb kihívást, ugyanis ő maga is megtapasztalta már, milyen bonyolult a párkeresés, sőt, az is előfordult, hogy egy tévéműsorban lett szerelmes – írja az Origo.

Szorcsik Viki most a HOT! magazinnak árulta el a véleményét arról, hogy szerinte meg lehet-e találni az igazit a kamerák előtt.

Azt gondolom, hogy igen, mert ez konkrétan velem is megtörtént egy másik műsorban. A kamerák előtt lettem szerelmes, tehát az én példám azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen.

– nyilatkozta a lapnak, hogy mikor és hogyan került közeli viszonyba Kulcsár Edina volt férjével, Csutival.

Sajnos nagyon nehéz ma párt találni, mert ebben a felgyorsult világban mindenkinek megvan a saját ritmusa, és folyamatosan elmegyünk egymás mellett. Nem adunk elég időt a másiknak, tehát nem együtt élünk, hanem egymás mellett.

– mondta el a színésznő, aki hozzátette, hogy kifejezetten jól érzi magát egyedül is. 

Viszont ha párkapcsolatban vagyok, akkor nagyon el tud kapni a szerelem. Ilyenkor mindent szeretnék megkapni a másikból, és én is ugyanezt adom 

– árulta el Viki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!