Párkereső

2023.08.29. 16:10

Párvadász realityben debütál a képernyőn Szorcsik Viki

A színésznő most a Power of Love – A szerelem ereje című műsor házigazdájaként fogja végigkísérni a fiatalok mindennapjait, akik nem csak társról, de a hatalmas fődíjról is áhítoznak.

Nool.hu

Szorcsik Viki

Forrás: TV2

Hamarosan indul a SuperTV2 izgalmas új valóságshowja, a Power of Love – A szerelem ereje. Ebben a versenyben tizennégy induló – hét nő és hét férfi – próbál párt találni, és nem csak egymásért versengenek, hanem a nagyszabású fődíjért is. A műsor házigazdája Szorcsik Viki lesz, aki már részt vett valóságshowban, de most először próbálja ki magát műsorvezetőként – közölte portálunkkal a csatorna. 

– Nagyon izgatott vagyok, bevallom, mert ez egy újfajta szerep nekem, amiért igazán hálás vagyok – mondta Viki. – Teljesen más közeg, mint a sorozatok vagy a színház világa, és ahogy közeleg az időpont, egyre jobban izgulok, de remek stáb vesz körül, és nagyon kíváncsian várom a találkozást a szereplőkkel is!

Az izgalmas műsor hosszú hónapokon át fog tartani, és már számos országban hatalmas sikereket ért el, mint Törökország, Görögország, Románia és Dél-Amerika. A párvadász reality fő célja természetesen a szerelem, de csak egy személy viheti haza a fődíjat a végén. Ehhez ügyesen kell manőverezniük, mivel hetente új szereplők érkeznek és távoznak, és a közönség együttesen dönt a kiesőkről.

A koncepcióban egyedülálló módon a játékosok nem lesznek teljesen elszigetelve a külvilágtól. Bár a stúdióban töltik napjaik nagy részét, de megőrizhetik kapcsolataikat szeretteikkel, használhatják telefonjaikat. Egyetlen szabály van: a lányok és fiúk nem találkozhatnak egymással a forgatásokon kívül.

- Örülök annak, hogy egy újabb nagy sikerű formátumot hozhatunk el a magyar nézőknek. A játékosok életében ez egy több hónapon át tartó izgalmas kaland lesz, és bízunk abban, hogy a közönség végig követi majd ezt a kalandot a képernyőn a szereplőkkel és Szorcsik Vikivel, aki a TV2 Csoport közelmúltban rendezett castingján megmutatta, alkalmas a szerelem szakértőjének szerepére – mondta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Power Of Love – A szerelem ereje szeptember 11-én indul a SuperTV2-n, és a hét minden napján látható lesz a képernyőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!