Fogyás

2023.08.09. 15:47

Gáspár Bea kemény csatát vív visszatért kilóival

A nógrádmegyeri háziasszony számtalan praktikát bevetett a fogyáshoz, most újra súlyfelesleggel küzd. Ezúttal természetes úton, nem pedig beavatkozás által szeretné leadni kilóit az egészsége érdekében.

Nool.hu

Gáspár Bea mintegy három évvel ezelőtt esett át gyomorszűkítő műtéten, sokáig egyre dögösebb ruhákat vállalt be, előfordult, hogy bőrszerkóban mutatta meg az átalakulását. A műtét évében a mérleg valamivel több mint 90 kilót mutatott, a beavatkozást követően pedig több mint 20 kilótól szabadult meg. A fogyás az egészségi állapotára is jótékony hatással bírt. Sajnos sok ideig nem tudta visszafogni magát, így problémái kiújultak.

„A változókor összes tünetét produkálom”

– A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. Azonban nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is – idézte a Bors a Hal a tortán háziasszonyát.

Bea jövőre 50. életévét fogja betölteni, így célkitűzésévé vált, hogy újra visszanyerje az operáció utáni régi formáját. 

Sosem akartam én modell lenni, de szeretnék úgy sétálni, hogy nem fáj semmim, szeretnék újra tudni szuszogás nélkül lépcsőzni és nem utolsósorban nem puffadni, vizesedni.

Néhány hete ezért úgy döntött, hogy életmódváltásra van szüksége, de önmagában az még nem vált be, olyasmire volt szüksége, ami beindítja a fogyást és ebben egy étrendkiegészítő segít. Gáspár Győzi feleségének mostanra visszatért a normális anyagcseréje, és ezzel együtt elindultak lefelé a kilók is.

Most voltam negyvenkilenc, és megfogadtam, az ötvenet már úgy fogom ünnepelni, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, és jól is fogok kinézni

 – osztotta meg Bea asszony, aki ezúttal kizárólag természetes módszerekhez fog folyamodni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!