Testkép

2023.08.17. 16:58

„Beindult a fogyásom” – olvadnak a kilók Gáspár Beáról

Gáspár Bea jó néhány kilótól szabadult meg és csaknem visszanyerte fiatalkori versenysúlyát.

Nool.hu

A nógrádmegyeri háziasszony hoszsú évekig küzdött a felesleges kilóival. Úgy érezte, saját erejéből nem tud megálljt parancsolni a hízásnak, míg végül évekkel ezelőtt gyomorszűkítő műtéten esett át. Az operáció sikeres volt, Bea elérte a kitűzött célt, és húsz kilót fogyott. Egy idő után azonban már nem csökkent a súlya, sőt újra elkezdett újra hízni.

A TV2 népszerű főzőműsorának háziasszonya a minap több fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán, amin jól látni, rengeteget fogyott – szúrta ki a Bors. 

Mint írják: Bea olyan csinos, mint amikor 2005-ben elindult a Győzike Show. A háziasszony Instagram oldalán elárulta, a jó eredmény hatására egyre motiváltabb a végső cél eléréséhez.

Hogy bírom a diétát? Annyiszor hallom ezt a kérdést és igen, őszintén bevallom, hogy nehezen! Mint sokan tudjátok, három évvel ezelőtt egy gyomorszűkítő műtéten estem át, aminek következtében 20 kilót fogytam, és rendeződtek a vércukor- és pajzsmirigy problémáim is. Azonban az idő előrehaladtával ezek a kilók visszakúsztak rám

kezdte történetét Bea. 

Már több mint 2 hónapja úgy döntöttem, hogy életmódváltásba kezdek, tudatosan figyelek a táplálkozásra. Sajnos nem haladok úgy, ahogy terveztem. Sokszor csábultam el, de ki az a bolond, aki nem eszik a saját szülinapi tortájából?! Eddig a két hónap alatt 5 és fél kilótól sikerült megszabadulnom, és célom még további 5-6 kiló leadása

 – osztotta meg követőivel Bea, aki azt is elárulta, hogy egy kapszula is segítségére van a jó eredmény elérésében, ami segíti a súlycsökkentésben és az anyagcseréje felgyorsításában.

Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom ezt a természetes anyagokból készült étrendkiegészítőt. Motivált vagyok, hiszen tényleg látom és érzem a változást, beindult a fogyásom!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!