Celeb

2023.08.12. 16:58

A rengeteg támadás ellenére is ragyog Gáspár Evelin

Hiába, hogy szinte mindennap negatív üzenetekkel bombázzák a rosszakarói, Gáspár Evelin továbbra is kirobbanó formában van.

Nool.hu

Mint arról az utóbbi időben többször is beszámoltunk,: a közösségi oldalakon szinte folyamatosan támadják a nógrádmegyeri celebet. Nemrégiben sokat mutató blúza és a hirtelen fogyása miatt vált a rosszindulatú kommentelők céltáblájává. Evelin azonban nem nagyon törődik a negatív kritikákkal, ugyanis szinte nap mint nap oszt meg fotókat Instagram-oldalán, megmutatva a csodálatos alakját. A lányt közel 200 ezren követik az Instán, éli a saját életét, boldog, és közben jól is érzi magát.

Evelin imád csinosan öltözködni, így a legtöbbször a legnagyobb divatmárkák darabjaiban kapja lencsevégre magát. Legfrissebb fotóját egy budapesti étteremben készítette, ami szintén bombasztikusra sikerült. Sajnos a kommentszekcióban ismét megjelentek Evelin rosszakarói, de a rajongói igyekeznek kiállni a nógrádmegyeri származású celeb mellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!