Hűség

2023.07.17. 20:28

Krakkópusztán tartotta lakodalmát Agárdi Szilvi és szerelme

Agárdi Szilvi énekesnő és kedvese, Czerődi Gergely a közelmúltban fogadtak egymásnak örök hűséget. A szerelmespár nem akárhol, a nógrádi Krakkópusztán tartotta meg a lakodalmat. Bár a szervezés fárasztó volt, de minden energiát megért: a friss házasok remekül szórakoztak.

Nool.hu

Agárdi Szilvi és szerelme, Gergő Krakkópusztán tartották a lakodalmat

Forrás: Agárdi Szilvia hivatalos oldala

A Bors.hu számolt be arról, hogy férjhez ment Agárdi Szilvi, aki szerelmével a Story magazinnak mesélt is az esküvő részleteiről. Egyebek mellett elárulták, hogy az 50 fős lakodalmat Krakkópusztán tartották meg a tóparti turistaházban, amely helyszínt az énekesnő bátyja ajánlotta a szerelmesek figyelmébe. A friss házaspár szerint a szervezési folyamatok fárasztók voltak, mégis megérte a sok munka, hiszen elképesztően jó lagzit sikerült összehozniuk. A nógrádi helyszín is fantasztikus választásnak bizonyult, gyönyörű környezetben ünnepelhetett a násznép.

– A lap szerint először Gergőt kísérte az oltárhoz az édesanyja, majd Szilvi következett az édesapjával, aki természetesen nem bírta megállni könnyek nélkül, hogy a lánya férjhez megy – írta meg a Bors.

Agárdi Szilvi a Storynak azt is elmondta, hogy közel állt a síráshoz, azonban tudta, hogy a sminkje miatt nem engedhet az érzelmeinek. Az énekesnő tudta jól, hogy édesapjának is milyen sokan jelent ez pillanat, érezte a meghatódottságát, majd a vonulásuk alatt visszagondolt arra a kislánya, aki önbizalomhiánnyal küzdött, most pedig tudta, hogy hamarosan megváltozik az élete. – Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került be még egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt – fogalmazott Szilvi, aki azt is elmesélte, hogy különösen boldog volt, amiért az anyakönyvvezető sokat idézett a Bibliából, ugyanis keresztényként ez nagyon fontos volt számukra.

– Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem úgy, hogy csak a belső értékeit néztem. Persze mondták, milyen jóképű, de minket tényleg a szeretet köt össze. Elfogadta, hogy én más szeretetet érzékelek a világból, és így szeretett belém. Ha egyszer úgy alakítja az élet, hogy újra láthatok, akkor vissza fogom nézni ezeket a felvételeket, és egészen más aspektusból ugyan, de megélem az egészet – húzta alá az énekesnő, aki bármit megadna azért, ha egyszer láthatná a megható felvételeket és az örömkönnyeket a férje arcán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!