Celebteszt

2023.07.25. 16:55

Kiderült, Demcsák Zsuzsa melyik testrészéért rajong Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa még 2019-ben kötött szoros barátságot egymással annak ellenére, hogy olyanok mint a tűz és a víz. De vajon mennyit tudnak egymásról? A Bors utánajárt.

Nool.hu

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa

Forrás: TV2

A Bors ellátogatott a Farm VIP negyedik szériájának forgatására, ahol egymásról kérdezgették Demcsák Zsuzsát és Zsolti gazdát. Videónkból kiderül, hogy a műsorvezető tudja-e, hogyan hívják Zsolti kedvenc birkáját, vagy hogy milyen étellel lehet levenni a lábáról a roma showmant. És persze arra is kíváncsiak voltak, hogy Zsuzsa tisztában van-e, hogy a fiatalabb Gáspár fivér melyik testrészéért rajong. Természetesen tesztelték Zsolti gazda tudását is, így hamar kiderült, hogy tisztában van-e azzal, hogy Demcsák Zsuzsa mivel is foglalkozik, ha éppen nem műsort vezet. De arra is kíváncsiak voltak, hogy Zsolti eltalálja-e, hogy mitől retteg, vagy hol élne, ha bárhová költözhetne a világon.

Hogy Zsuzsa, vagy Zsolti ismeri-e jobban a másikat, az kiderül a Bors videójából:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!