Évforduló

2023.05.18. 09:01

Együtt jóban-rosszban: a harmincadik házassági évfordulójukat ünneplik Gáspárék

Gáspár Bea és Gáspár Győző kapcsolatának története hasonló egy hollywoodi filmhez, tele mélypontokkal, csúcspontokkal, eufórikus pillanatokkal és szomorú percekkel.

Nool

A tervek szerint idén is lesz esküvő

Forrás: Hot! magazin | Szabó László

A nógrádmegyeri sztárpár kapcsolata sok nehézségen átment, de az évek során megtanulták kezelni a kihívásokat és erős alapokra helyezték a szerelmüket, júliusban már a harmincadik házassági évfordulójukat ünneplik. 

Gáspár Bea és Gáspár Győző maximum háromévesek lehettek, amikor először találkoztak, együtt jártak óvodába, általános iskolába, majd a középiskolában elváltak útjaik. Végül 90-es évek elején újra összehozta őket a sors, megtörtént a lánykérés és még abban az évben megházasodtak - írja a Bors a Hot! magazin nyomán. 

Hatalmas lagzit tartottak, egész Nógrádmegyer hivatalos volt rá. De az csak az első volt , ettől fogva még számos alkalommal összekötötték az életüket, összesen hétszer házasodtak. 

A Bors cikkében szó esik még arról is, hogy gyakran nehézségekkel kellett szembenézniük, amelyek megpróbáltatták a kapcsolatukat. Bea és Győző őszintén beszélnek ezekről az időszakokról, legemlékezetesebb pillanataikról, illetve azt is elárulják, mi a hosszú házasság titka. 

A teljes interjú ITT érhető el!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!