Rosszullét

2023.04.12. 15:07

Nagy volt a baj: huszonöt sofőr hajtott el Görög Zitáék mellett, de senki sem állt meg segíteni

Rosszul lett Görög Zita testvére húsvétkor – számolt be a hírről az Origo, amelyet a Nógrád megyei származású modell és műsorvezető osztott meg az Instagram oldalán.

N. O.

Mint írták: elindultak a sürgősségire, de sajnos útközben tovább romlott az állapota, ezért mentőt kellett hívniuk. Az út mentén azonban senki sem állt meg annak ellenére, hogy többen is látták, nagy a baj.

– Szeretnék köszönetet mondani annak a mintegy 25 autósnak, akik nem álltak meg, miközben a telefonon a mentőket hívva, pánikolva próbáltam segítséget kérni tőlük húsvéthétfő este Solymáron. Ők így ünneplik a világosság győzelmét a sötétség, az élet győzelmét a bűn és halál fölött. Lassítva, bámulva, továbbhajtva. Ja, és nem Krisztus vére csörgedezett benne, egészen más probléma adódott, amiért a sürgősségire menet inkább a 112-t tárcsáztam. Köszönöm a mentősök és a Honvédkórház segítségét. És köszönöm annak az egyetlen embernek, akinek volt néhány kedves szava és egy fél üveg vize! – közölte Zita dühösen, akinek azóta már nincs fent az Instagram oldalán a kiírás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!