Exatlon

2023.04.11. 14:37

Esztergályos Patrik Hollókőn romantikázott szerelmével húsvéthétfőn

Az Exatlon Hungary 2019-es évadának legjobb férfi versenyzője húsvétkor hol máshol, mint az ünnep fővárosának számító Hollókőn kirándult gyönyörű kedvesével.

A.E.

A tatabányai születésű Esztergályos Patrik mindamellett, hogy ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, a TV2 Exatlon Hungary című műsorának férfi bajnoka volt a 2019-es évadban, emellett a tévénézők 2022-ben az Exatlon Hungary 4. (All Star) évadában is viszontláthatták őt. 

A tehetséges sportoló húsvétkor a Nógrád vármegyei ékszerdoboz-falut, azaz Hollókőt választotta kikapcsolódása színhelyéül, ráadásul nem is egyedül érkezett: vele tartott ugyanis szerelme is. Csinos kedvesével közös fotóját Patrik hétfőn közösségi oldalaira is feltöltötte, sőt, TikTok-oldalán egy rövid videót is posztolt Hollókőn tett kirándulásukról:

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a húsvét fővárosába, Hollókőbe idén sem csak a hagyományos locsolkodás miatt volt érdemes ellátogatni, hanem a gazdag programok, a helyi gasztronómia, valamint a családi és gyerekprogramok miatt is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!